Mi is ez a élelmiszer - kiegészítő készítmény?

Ha nem táplálkozunk megfelelően, szervezetünk telítődik méreganyagokkal. Ez a folyamat a test elgombásodásához vezet. Ezért olyan ételeket kell fogyasztanunk, melyek nem erjednek beleinkben! Lásd korábban leírt TILTÓLISTÁS ételek. Segíteni kell szervezetünket abban, hogy megtisztuljon a beleinkben levő káros anyagoktól, illetve beindítja az epe termelését. Mert  amikor az epehólyag nem ürül, a méreganyagok sem tudnak távozni a salakanyagokkal. Ehhez van szükségünk a régi jó Magyaros étkezési szokásainkra. Együnk zsiradékot, és sok- sok zöldséget. Ha az epénk jól működik, a gombák nem tudnak szaporodni, hisz megvonjuk tőlük a tápanyagot! Ezek kiürülésével sok egészségi problémánk rendeződhet, megszünhet! Ajánlott termékünk nem gyógyszer, hanem fontos kiegészítése étrendünknek. Ehhez még az a jó hír, ha betartjuk a diétát, fogyni is fogunk, közérzetünk megváltozik. Mégis e szer elsődleges feladata bizonyítottan a test méregtelenítése és tisztítása. Kinek ajánlott az álatalunk képviselt termék. A feltaláló elmondása szerint aki megszületett, de nyugodt szívvel ajánlhatjuk kismamáknak, és minden embertársunknak, aki szükségét érzi a tisztulás folyamatának. Azonban nem ajánlott epekővel élő embereknek, minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét, alkalmazása kapcsán!

Hogyan kell alkalmaznom?

Az általam ajánlott termék felhasználási javaslata,

Abban a formában, ahogyan én is alkalmaztam. Már említettem de leírom ismételten! A feltaláló elmondása alapján a fent leírtak betartása kötelező un. NO TOLERANCIA! Több ezer embertársamnál a  leírtak működnek, sikeresek és számtalan fotóval bizonyított. Én nem szeretném a meggyőzésnek ezen részét választani, számtalan lehetőség van, ahol közösségi rendezvényeken ott vannak az élő példák, elmesélve saját történetüket. Amikor elkezdtem ezt a kúrát alkalmazni, megfogadtam, hogy nem írok betegségcentrikusan, mert nem ez a célom.

Miért  

van  

szükségünk  

a

máj méregtelenítésére?

 
Szabad legyen itt megjegyeznem, hogy háziorvosom elmondása alapján az én  változásom volt számára a legjobb ajánlás, Ő is fogyasztóink lelkes táborában van.
Használata: A termék 80 testsúly kilogrammra van méretezve. -  Reggel étkezés előtt igyál 10 ml-t, majd egy óra múlva reggelizzél a korábban leírt zsír bevitelével. -  Délben ebéd után 1 órával 10 ml-t, az étkezés befejezése után fogyasztod a korábban leírt zsír bevitelével. -  Este a vacsora után 1 órával 10 ml-t, az étkezés befejezése után fogyasztod a korábban leírt zsír bevitelével. Gyermekeknek teáskanálnyi adag! Mivel jómagam is bőven a 80 kilogram feletti terheket cipeltem magammal, így az első hónapban a feltaláló elmondása alapján 15 ml-es adagokat ittam egy hónapon keresztül és azután álltam át a 10 ml-es adagra! További kérdések esetén kérlek vedd fel velem a kapcsolatot. Szeretnék abban is a segítségedre lenni hogy hogyan van lehetőséged egy vásárlói csoporton belűl megvásárolni úgy, hogy már az első adagod -25% -kal tudod megvásárolni. Jó ha tudod, én nem szeretnék Neked eladni semmit, nem kereskedem a termékkel úgy ahogy azt sajnos elég sokan teszik itt az internet világában, felmérhetetlen kárt okozva annak a vásárlónak, akit tájákoztatás hiányában engednek útjára, ezzel több kárt is okozva! Egyébként az interneten történő értékesítést a forgalmazó cég etikai és működési szabályzata egyértelműen tiltja!
Statisztikai adatokra hivatkozva a Magyar lakosság mintegy 70% túlsúlyos, elhízott! Az elhízás következménye, a test elsavasodásához vezet, táptalajt biztosítva egyéb betegségeknek!

Fogyasztásakor 1 hét múlva

már a vizeletben is látható a

salakanyagok távozása, melyet

a vizelet színesebbé válása,

zavarossága és a 24 óra utáni

üledékessége is bizonyít.

Napjainkban a fent felsorolt

panaszok kb. 70%-a az

elsavasodásból adódik.

© kolegabi 2017

Köszöntelek oldalamon!

Bízom benne, hogy nem távozol üres kézzel!

Fogyiklub  …ahogyan nagyapáink is táplálkoztak!