Köszöntelek oldalamon!

Minden bizonnyal nem a véletlen vezérelt oldalamra.

Arra vállalkoztam, hogy megpróbálok segítségedre lenni, hisz nekem már van miről beszélnem.

Nem egyszerű dolog eligazodni a fogyás zűrzavaros világában. Nagyon sokszor szembesülök, számomra a fogyás mechanizmusával összeegyezttethetetlen meggyőzni igyekvő hatásmechanizmusokkal.

Napjában találkozok különböző kifogásokkal,

melyeket mára már nagyszerűen kezelek.

Gondolj csak bele, ha kapok egy elutasítást, mi fog történni? Velem az égvilágon semmi, hisz én már gondolom jó úton járok. De mi lesz azzal, akinek nem fontos az egészsége? Meddíg lehet bűntetlenül fogyasztani a minket ezrével elárasztó, az emésztőrendszerünkkel nem összeegyeztethető táplálékokat. Nagyon lényeges dolog, hogy tudd! Emésztőrendszerünk több ezer éve kialakult és minden bizonnyal azzal is tisztában vagy, hogy hiába kerülnek naponta új és újabb divatos ételek a látókörünkbe, az emésztőrendszerünket képtelenség hozzáigazítani!

Szeretném, hogy tudd!

5 hónappal a hátam mögött tizenkét kilóval vagyok könnyebb! Úgy, hogy nem éheztem, nem bűnöztem! Arra vállalkoztam, hogy segítő kezet nyujtsak számodra végig a kúra ideje alatt! Hisz szeretném, ha Te is nap mint nap szembesülhetnél azokkal a dolgokkal, melyeket én is boldogan élek meg!

Szeretném, ha megértenél!

Szigfrid Sz.. Géniusz díjas természetgyógyász létrehozott egy terméket, amely  alkalmazásával tömegek tisztítják meg szervezetüket a lerakódásoktól, salakanyagoktól, miközben ismételten látható mosoly az arcukon! Te mikor mosolyogtál utoljára, mert azt látom testsúlyunk egyenes arányban van mosolyunkkal! Oldalamon egyéb okok miatt, magát a termék nevét szándékosan nem említem, és csak a későbbiek során ismertetem, hogyan tudod megvásárolni segítségemmel a terméket! De megkérlek olvass tovább, bármi kérdésed lenne nyugodtan írj a megadott elérhetőségemen, készséggel segítek!

Bízom benne, hogy nem távozol üres kézzel!

© kolegabi 2017
Fogyiklub  …ahogyan nagyapáink is táplálkoztak!